top of page

Ik ben zelf een Bourgondiër en levensgenieter, eet en drink graag in goed gezelschap en in stijl.

Ik hou ervan mensen te ontvangen en ze een memorabele ervaring te bezorgen.


Na jarenlang in de horeca te hebben gewerkt, gevolgd door de creatie en uitbating van een volks cafeetje in Bottelare en een bar in een Art Deco pand met zeezicht in Oostende, was het tijd voor ‘Sylvester’, mijn eigen restaurant. 

De unieke locatie in het oude stationsgebouw van Scheldewindeke was het perfecte canvas om die plannen waar te maken.
‘From scratch’ herrees op een paar maanden tijd de plek waar ik jullie, samen met mijn team nog steeds met veel passie kan ontvangen. 

Restaurant Sylvester is gehuisvest in het 160 jaar oude plattelandsstation (1867) van Scheldewindeke (Oosterzele), dat bemand was tot 2013.

Een jong en dynamisch team serveert u met de glimlach een frisse, gezonde en seizoensgebonden keuken.

Een jaar na de opening van het restaurant, ben ik ook de trotse eigenaar en bezieler van het iconische café, de Gentenaar in de Vlaanderenstraat, Gent.

Je vous aime tous.

 

bottom of page