top of page
_MG_6559_edited.jpg
PHOTO-2023-12-06-14-31-37 11.jpg

Ik ben zelf een Bourgondiër en levensgenieter, eet en drink graag in goed gezelschap en in stijl.

Ik hou ervan mensen te ontvangen en ze een memorabele ervaring te bezorgen.
Na jarenlang in de horeca te hebben gewerkt, gevolgd door de creatie en uitbating van een volks cafeetje in Bottelare en een bar in een Art Deco pand met zeezicht in Oostende, is het nu tijd voor
‘Sylvester’, mijn eigen restaurant.


De unieke locatie in het oude stationsgebouw van Scheldewindeke was het perfecte canvas om die plannen waar te maken.
‘From scratch’ herrees op een paar maanden tijd de plek waar ik jullie, samen met mijn team, kan ontvangen om nog meer lekkere, gezellige, deugddoende momenten te beleven en ‘Sylvester’ te laten uitgroeien tot een vaste waarde.

Je vous aime tous.

 

restaurant

Bistro Sylvester is gehuisvest in het 160 jaar oude plattelandsstation (1867) van Scheldewindeke (Oosterzele), dat bemand was tot 2013.

producten

Een jong en dynamisch team serveert u met de glimlach een frisse, gezonde en seizoensgebonden keuken.

Onze missie is het behoud van de reputatie van de klassieke Belgische en Franse keuken.

Zonder franjes, maar van hoge kwaliteit en versheid.

Geen bloemetjes, takjes, dotjes of schuimpjes.

Simpel maar goed.

Lokale producten hebben onze voorkeur.

Bio microgroenten van Smaakbom (Balegem)

Bronwater Ginstbronnen (Oosterzele)

Ambachtelijk bier Gijzelaarke (Gijzenzele)

Bio geitenkaas van geitenboerderij Klavertroef (Scheldewindeke)

Bio champignons (Bottelare)

Belgische wijngaardslakken (Namen)

Bio appelsap (Bottelare)

Kwaliteitsvlees van Slagerij-Traiteur (Bottelare)

Bloemen De Keyster (Oosterzele)

Ambachtelijk bier Steenuilke (Herzele)

Zijden bloemen, La Maison Vergin (Munte)

 

_MG_8970.jpg
_MG_0190.jpg
bottom of page